024441409 | 0884113680 | 0886007174 - Централа СМДЛ Надежда

test

За нас

Здравейте и добре дошли на нашия сайт. Преди всичко искам да Ви благодаря за проявения интерес към нашата лаборатория.

В Лаборатория Надежда 1 ние се стремим да бъдем максимално близо до нашите пациенти, като предоставяме необходимата им информация, резултати и безплатна консултация.

За нас е важно да бъдем близо и до Вашият лекар – като предоставим на време резултатите, които очаквате  – по-този начин се стремим да подпомогнем максимално диагностичния и лечебен процес.

Това с което се опитваме да се отличим от многото други лаборатории е отношението на целия персонал към хората, които влизат при нас. За нас е важно да бъдете спокойни, че сте на подходящото място и заедно с резултатите си ще получите необходимата информация, консултация, или съвет. Цел на представянето на персонала и консултантите на лабораторията е Вие предварително да знаете към кого можете да се обърнете, когато дойдете при нас

В сайта можете да намерите и информация за работното време, местоположението и телефоните за контакти, както и за изследванията, които правим и техните цени.

В лаборатория „Надежда 1” има различни промоции, от които бихте могли да се възползвате – информация за тях също бихте могли да намерите на този сайт. Същата информация можете да намерите и на профила ни във Фейсбук.

Скъпи пациенти, винаги, когато имате нужда можете да се обърнете към нас за всяка допълнителна информация, която Ви е необходима. Ще се радваме да бъдем Вашата лаборатория!

Пожелаваме Ви здраве!

С уважение,

Д-р Калин Хинов

Управител на СМДЛ „Надежда 1”

0886 611 218

Управител:

 Д-р Калин Х. Хинов

 Завършва МУ – София през 1995г. Има  специалност „Клинична лаборатория” от 2002г. Специализирал е в УБ „Царица Йоанна”, както и в Александровска      Университетска Болница. Работи като докторант на тема „Туморните маркери в скрининга и диагностиката на някои злокачествени заболявания” в Централната   клинична лаборатория на Университетска Болница „Царица Йоанна”. Има степен по бизнес администрация от Американския университет в Благоевград. 

 Регистратор:

Александра Павлова

Биляна Илиева

 Биолози и Химици:

Юлия Паскалева

Юлия Паскалева е Завършва Софийски университет „Св. Климент Охридски” през 1993г. , като магистър по  Клинична химия, специализира индустриална химия. Работи в клиничната лаборатория на Национална Кардиологична Болница. Работи в екипа на лабораторята от м. Септември 2014г.

Соня Велкова

Има специалнст „икономика и мениджмънт придобита в 29 СОУ „Димитър Хоматиян”. Завършва Биология в НБУ. В лаборатория „Надежда 1” е от м. Август 2012

Мина Найденова

 Амалия К. Георгиева - консултант

Амалия е завършила Биология в е СУ „Св. Климент Охридски”. Специализира „Клинична химия” в Медицинския университет в София. Има научна работа на тема „Изоензимен състав на Алкалната фосфатаза” . Работи в 5-та градска Болница в София от 1978г. Консултант е в лабораторията от създаването и.

Логистика:

Димитър Ондев

Стефан Иванов

Търси